Frikirken Vestsjælland

Regionskirken – Frikirken Vestsjælland

Fusionen under navnet Frikirken Vestsjælland skete pr. 1. januar 2015 og omfattede i første omgang Pinsekirken Kalundborg og Pinsekirken Korsør.

Derudover er der nu grupper/kirker i Nykøbing S og Holbæk.

Slagelse Frikirke har ønsket at trække sig ud af Frikirken Vestsjælland pr. 1.03.19. Samme dato er Stenlille Frikirke indgået med fuld fusion i Frikirken Vestsjælland.

Vi har nu været i gang i godt og vel fire år. Strukturen, økonomisystemer og andre fælles systemer fungerer på et godt niveau.

Vi er i gang med at arbejde med, hvordan vi i fællesskab kan støtte op om hinandens arbejde og benytte fælles tjenester. Dette udvikler sig løbende og vi oplever begyndende synergier.